Do góry

Dania główne Przepis na:

Kapusta pekińska zasmażana

Kapusta pekińska zasmażana

Autor:

Przepisów i artykułów: 205 Ocena: 2971

Dodano:

Odsłon: 3623

Szybka i bardzo pyszna

Składniki

  • 2 kapusty pekińskie
  • 2 cebule
  • olej
  • 2 kostki rosołowe
  • 3 łyżki mąki
  • 3 łyżki masła
5-6 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Kapustę pekińską poszatkować. Cebule obrać, pokroić w krążki i podsmażyć na oleju. Wszystkie składniki włożyć do jednego garnka, dodać 2 kostki rosołowe, podlać wodą i dusić 40 min pod przykryciem.
    Z masła i mąki zrobić zasmażkę i dodać do kapusty, wymieszać.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń