Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
DOSKONAŁE. DLA TYCH KTÓRZY NIE LUBIĄ BIGOSU.
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 87
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 194
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7986
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 87
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 194
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7986
Składniki
Mięso pokroić w paski, obsypać wegetą i obrumienić na oleju.
Kapustę sparzyć gorącą wodą i dusić na oleju do zrumienienia. Podlewać wodą.
dodać do kapusty pokrojoną w kostkę paprykę, pokrojony w krążki por, mięso oraz kiełki soi (bez wody). doprawić do smaku (musi być pierne)