Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 696
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 517
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 26
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 79
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 696
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 517
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 26
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 79
Składniki
Kapustę poszatkować, ugotować w osolonej wodzie. Masło rozpuścić w rondelku, wsypać mąkę i zasmażać ciągle mieszając aż mąka lekko zbrązowieje. Wlać zasmażkę do odcedzonej kapusty i dobrze wymieszać. Doprawić pieprzem, solą, octem, cukrem, przyprawą do zup (kilka kropli). Wsypać koperek. Spożywać na ciepło lub zimno. SMACZNEGO!