Do góry

Dodatki Przepis na:

Kapustka młoda z koperkiem

Kapustka młoda z koperkiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 106 Ocena: 702

Dodano:

Odsłon: 1389

Uwielbiam taką młodą kapustkę do obiadu. Świetnie smakuje z młodymi ziemniaczkami i pieczonym mięskiem w sosie własnym.

Składniki

3-4 os. 60 min średnie przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Kapustę szatkujemy, a następnie dokładnie płuczemy. Wkładamy do garnka, zalewamy niewielka ilością wody. Podczas gotowania dajemy kostkę warzywnego bulionu i dalej gotujemy. Pod koniec, kiedy kapustka jest już miękka dajemy łyżkę masła, doprawiamy pieprzem i solą. Na koniec dodajemy drobno pokrojony koperek. Całość dokładnie mieszamy. Młodą kapustkę podajemy jako dodatek do obiadu. SMACZNEGO !!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń