Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super danie! Można podawać z sałatkami lub z ziemniakami w różnej postaci. Karczek można zastąpić filetem z kurczaka.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 39
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 67
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10510
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 92
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 39
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 67
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10510
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 92
Składniki
Karczek pokroić w plastry, lekko rozklepać, dodać przyprawę do wieprzowiny oraz kilka łyżek oliwy. Mięso dobrze natrzeć i zostawić na noc w lodówce. Na surowe plastry karczku układać pokrojone surowe pieczarki, plastry boczku oraz sera żółtego. Wymieszać 1/2 słoika majonezu z 1 cebulą pokrojoną w kostkę, dodać ketchupu aby sos nabrał koloru. Przygotowany karczek polać sosem. Układać na blaszce pokrytej folią. Piec około 1i 1/2 godz. w temp. 150C