Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zaczął się czas majówek, choć pogoda niesprzyjająca, zachęcam do spróbowania karkówki z podanej poniżej marynaty, mięsko ma naprawdę wyśmienity smak
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 332
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 232
Pyszna babka na świąteczny stół
Odsłon: 3382
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 332
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 232
Pyszna babka na świąteczny stół
Odsłon: 3382
Składniki
1. mięso umyć, pokroić w plastry, lekko rozbić, 2. cebulę i czosnek drobno pokroić, zmiksować razem z olejem, dodać wszystkie przyprawy, dokładnie wymieszać, 3. mięso smarować powstałą pastą, odstawić na kilka godzin do lodówki, 4. smażyć po 3-4 min z każdej strony, smacznego