Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Karkówka miodowo-keczupowa"
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32595
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 66
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 93
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 945
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 342
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32595
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 66
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 93
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 945
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 342
Składniki
Miód, keczup, sos sojowy, lubczyk, suszone pomidory, ziele angielskie, olej i szczyptę pieprzu dokładnie wymieszaj. Mięso umyj, osusz. Nakłuj w kilku miejscach.
Dokładnie natrzyj przygotowaną marynatą, szczelnie owiń folią spożywczą. Wstaw na minimum 2 godziny do lodówki.
Naczynie żaroodporne wyłóż folią aluminiową. Ułóż mięso, posmaruj pozostałą marynatą. Piecz 90 minut w temp. 200°C, dość często podlewając wytwarzającym się sosem.Źródło: Chwila dla Ciebie