Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosto i smacznie, uwielbiam w ten sposób podane mięsa.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 28
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 75
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10516
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 100
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 28
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 75
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10516
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 100
Składniki
Mięso rozbij lekko tłuczkiem. Składniki marynaty wymieszaj. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Zamarynuj mięso Odłóż w chłodne miejsce na min. 2 h. Papryczkę drobno posiekaj, ananasa pokrój w kostkę. Mięso wyłóż na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Zapiekaj przez 45 minut w 180 stopniach C. Podczas pieczenia podlewaj sokiem z ananasa. Na karkówkę wyłóż ananasa i papryczkę. Zapiekaj jeszcze przez kwadrans, tym razem bez przykrycia.