Do góry

Dania główne Przepis na:

Karkówka w pomidorach z pieczarkami

Karkówka w pomidorach z pieczarkami

Autor:

Przepisów i artykułów: 260 Ocena: 3259

Dodano:

Odsłon: 6892

Pyszna, krucha i soczysta. Najlepiej przygotować ją właśnie teraz, kiedy to pomidory są najsmaczniejsze

Składniki

5-6 os. > 60 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Mięso lekko rozbij, posól i popieprz z każdej strony. Maczaj w ketchupie. Cebule pokrój w piórka, paprykę w cienkie paski. Pieczarki i pomidory pokrój w plastry. W naczyniu żaroodpornym ułóż kolejno mięso, cebulę, pieczarki, paprykę i plastry pomidora. Piecz pod przykryciem przez 210 stopni C przez ok. 1 h. Podawaj z ziemniakami i ulubionymi dodatkami.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń