Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, krucha i soczysta. Najlepiej przygotować ją właśnie teraz, kiedy to pomidory są najsmaczniejsze
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 80
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 152
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 69
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 80
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 152
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 69
Składniki
Mięso lekko rozbij, posól i popieprz z każdej strony. Maczaj w ketchupie. Cebule pokrój w piórka, paprykę w cienkie paski. Pieczarki i pomidory pokrój w plastry. W naczyniu żaroodpornym ułóż kolejno mięso, cebulę, pieczarki, paprykę i plastry pomidora. Piecz pod przykryciem przez 210 stopni C przez ok. 1 h. Podawaj z ziemniakami i ulubionymi dodatkami.