Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Karkówka w zalewie"
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13154
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 95
Szybkie i proste ciasto do kawki
Odsłon: 22678
Smak wiosny!
Odsłon: 374
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 326
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13154
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 95
Szybkie i proste ciasto do kawki
Odsłon: 22678
Smak wiosny!
Odsłon: 374
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 326
Składniki
Karkówkę naszpikuj czosnkiem, natrzyj solą peklową, pieprzami. Owiń folią i wstaw na 2 doby do lodówki. Wymieszaj zalewy. Karkówkę włóż do rękawa, zalej zalewą, zamknij. Piecz 30 min w temp. 200°C. Zmniejsz temp. i piecz 50-60 min.
Porcje 15, 100 min, Cena 2,60 zł, Kalorie 180 kcal
Przepis Bożeny Żurman z Łazów</strong>Źródło: Takie jest życie