Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 582
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 194
Polecam.
Odsłon: 924
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 250
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 582
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 194
Polecam.
Odsłon: 924
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 250
Składniki
Karkówkę kroimy w plastry, delikatnie oprószamy solą i pieprzem, obtaczamy w proszku zupy cebulowej i wstawiamy na noc do lodówki.
pieczarki i cebulę kroimy w kostkę i przesmażamy na oleju. Karkówkę układamy w naczyniu żaroodpornym. Na wierzch wykładamy cebulę i pieczarki.Przykrywamy folią aluminiową. Dusimy w piekarniku ok. 1 godziny.
Po godzinie wlewamy śmietanę i dusimy jeszcze kilka minut.