Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 131
Polecam.
Odsłon: 212
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 56
...ale pyszny.
Odsłon: 123
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 131
Polecam.
Odsłon: 212
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 56
...ale pyszny.
Odsłon: 123
Składniki
Karkówkę pokroić na mniejsze kawałki, pieczarki pokroić, obgotować i podsmażyć,cebulę pokroić w talarki i zeszklić, kiszoną kapustę drobno pokroić. Ziemniaki i marchew pokroić w talarki. Miskę żaroodporną wysmarować masłem i układać ziemniaki, posypać pietruszką i vegetą na to marchew też posypać pitruszką i vegetą. Następnie nałożyć karkówkę potem cebulę, pieczarki i kapustę. Zapiekać pod przykryciem 60 minut w temperaturze 180''C