Do góry

Dania główne Przepis na:

Karp pieczony w winie z mozarellą

Karp pieczony w winie z mozarellą

Autor: leopard28

Przepisów i artykułów: 131 Ocena: 1941

Dodano: 28.12.2012

Odsłon: 4662

Karp podany w oryginalny sposób

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Potrawę wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 C na 20 minut. W czasie pieczenia rybę podlewać winem. 5 minut przed końcem pieczenia wyjąć rybę ułożyć na niej plastry mozarelli . Po wyjęciu z piekarnika podawać od razu. Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

anoo 14 grudnia 2013 Cos zupelnie innego niz tradycyjny karpik ;) Do 100%-go wyprobowania!

5 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń