Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 27
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 88
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 195
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 206
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 27
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 88
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 195
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 206
Składniki
Wypatroszoną rybę gotowac powoli w esencjonalnym wywarze z kostki rosołowej ok. 40 min.wyjąć ostroznie na półmisek ,obłożyć wiórkami masła i cząstkami jajka ugotowanego na twardo oraz ćwiartkami cytryny (do skropienia ryby w trakcie jedzienia).
WERSJA CODZIENNA Jako rybę z wody mozna podawac równierz dorsz,pstrąga,szczupaka,sandacza i leszcza