Do góry

Zupy Przepis na:

kartoflanka bawarska

kartoflanka bawarska

Autor:

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 3

Dodano:

Odsłon: 2184

smaczne i pożywnw

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. marchewkę, seler, ziemniaki pokroić w kostkę, cebule drobno pokrojoną przesmażyć na maśle lub oleju, wszystkie składniki gotować

  2. na wywarze mięsnym lub na buliobnie z Knorra.Gdy

  3. Gdy warzywa będą miękie dodać serek topiony np. Gouda i ciągle mieszając gotować, aż serek się rozpuści.Przyprawić do smaku

  4. Vegetą i pieprzem.Smakuje wybornie.Polecam.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń