Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam szczególnie dla dzieci, którym znudziły się tradycyjne schabowe. Kolejne proste i szybkie w przygotowaniu danie. Smacznego!
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 77
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 180
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 238
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 811
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 77
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 180
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 238
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 811
Składniki
Pierś kroimy na mniejsze kawałki, ja zawsze w paski. Odstawiamy i nie posypujemy żadną przyprawą. Przygotowujemy ciasto: jajka roztrzepać, dodać mąkę i przyprawy. Ciasto musi być gęste i dobrze przylegać do mięsa. Smażymy na patelni na rozgrzanym tłuszczu z obu stron. Moje dzieciaki zachwycone. Smacznego!