Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 28
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 60
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 2108
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 28
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 60
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 2108
Składniki
Kaszę mannę robimy według opakowania, mleko w proszku wsypujemy do kaszy manny, tak z 2-3 łyżki.Wlewamy gotowe do miski.
Robimy budyń czekoladowy. Nie słodzimy go. Ciepły budyń wlewamy do kaszy manny. Wtedy kasza manna uzyska czekoladowy kolor i smak.
Jeśli ktoś nie lubi cynamonu, nie musi go dodawać, ale z kaszą manną mi zawsze smakuje.
I na końcu wkładamy winogrona albo do środka deseru albo na górę kaszy manny. Jemy. Oczywiście mogą być też inne owoce, ja jednak wolę winogrona. SMACZNEGO.^^