Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla tych co nie mają ochoty i czasu stać przy kuchni a lubią coś ostrzejszego :)
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 69
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 151
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 414
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 259
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 69
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 151
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 414
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 259
Składniki
Do garnka wlewamy wodę,wkladamy woreczek z kaszą,lekko solimy i gotujemy.od zagotowania czekamy ok 15-20 minut.Fasolę z puszki odsączamy i wsypujemy na miskę.Cebulkę obieramy,kroimy w drobniutką kosteczkę i podsmażamy na szklisto.Gdy kasza sie ugotuje,wyjmujemy ja z woreczka,wsypujemy do fasoli.Do nich dodajemy takze cebulkę oraz sos.wszystko mieszamy.Mozna ewentualnie doprawic,ale wg mnie nie trzeba ;)Smacznego!!!