Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kaszanka w cebuli"
...ale pyszny.
Odsłon: 708
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 80
Polecam.
Odsłon: 625
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 365
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 162
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5136
...ale pyszny.
Odsłon: 708
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 80
Polecam.
Odsłon: 625
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 365
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 162
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5136
Składniki
Cebule obierz z łupin i odetnij końcówki. Zalej je dużą ilością wody i gotuj około 25 minut, by zmiękła.
Części cebuli, które nie nadają się do faszerowania (są za małe lub się przerwały) pokrój w kostkę, polej odrobiną oleju i upiecz na grillu.
Po chwili dołóż na tackę posiekany jarmuż oraz kaszankę bez skóry. Gdy będą gotowe, nafaszeruj nimi cebulę.
Paprykę czerwoną i żółtą skrop olejem i owiń w srebrną folię. Po 20 minutach pieczenia oskrob je ze skórki, pokrój w paski i udekoruj natką. Podawaj jako dodatek do cebuli z kaszanką.
<strong>Przepis nadesłała Jadwiga Kwiek z Zakliczyna</strong>Źródło: Telemax