Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę dziwne zestawienie, ale smakuje.
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 286
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 384
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 517
Polecam.
Odsłon: 842
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 286
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 384
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 517
Polecam.
Odsłon: 842
Składniki
► Wątróbkę drobiową umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem, drobno pokroić i obsmażyć na oleju / Odstawić /. ► Na uzywanej już patelni roztopić boczek węndzony dodająć pokrojoną w drobną kostkę cebulkę, pokrojone w plastry pieczarki i kaszankę, wszystko smażymy jeszcze przez kilka minut. ► Wątróbkę łączymy z kaszanką doprawiamy pieprzem, solą i smażymy jeszcze kilka minut aż całość nabierze pięknego koloru. Pod konieć smażenia dodać pokrojony szczypiorek.