Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciasto dla całej rodzinki, o smaku uzytych pierniczków
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 219
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 766
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1813
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 237
Polecam.
Odsłon: 285
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 219
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 766
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1813
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 237
Polecam.
Odsłon: 285
Składniki
Upiec biszkopt z 6 jajek
biszkopt przekroic posmarowac powidłami na tym ułożyc katarzynki
Ze skladników podanych na mase ugotować budyń. do gorącego dodac całą margaryne i bardzo dobrze wymieszac do całkowitego połączenia sie składników. Gorace wylac na pierniki.
przykryc druga cześcia biszkoptu
na wierzch polewa