Do góry

Desery Przepis na:

Katarzynka

Katarzynka

Autor:

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 6

Dodano:

Odsłon: 2789

ciasto dla całej rodzinki, o smaku uzytych pierniczków

Składniki

> 6 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Upiec biszkopt z 6 jajek

  2. biszkopt przekroic posmarowac powidłami na tym ułożyc katarzynki

  3. Ze skladników podanych na mase ugotować budyń. do gorącego dodac całą margaryne i bardzo dobrze wymieszac do całkowitego połączenia sie składników. Gorace wylac na pierniki.

  4. przykryc druga cześcia biszkoptu

  5. na wierzch polewa

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń