Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cos innego na grilla. Bardzo proste w przygotowaniu.
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32553
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 48
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 71
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 911
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 327
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32553
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 48
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 71
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 911
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 327
Składniki
Pietruszke i miete drobno posiekac, czosnek zetrzec lub przecisnac przez praske.
Przyprawy i reszte skladnikow dodac do miesa i dokladnie wyrobic.
Formowac ''''kielbaski'''' i nadziewac na patyczki bambusowe. Opiekac na grillu lub w piekarniku ok 12 min.
Podawac z salatka, pieczywem i innymi ''''grillowymi'''' dodatkami.