Do góry

Desery Przepis na:

Keks bananowy

Keks bananowy

Autor: Felkowa0904

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 2

Dodano: 12.12.2012

Odsłon: 698

Przepyszne, pachnące bananami i czekoladą. Idealne do kawki lub do lodów np. śmietankowych.

Składniki

5-6 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Mąkę z sodą i proszkiem przesiać, dodać do masy.

  2. Bakalie delikatnie oprószyć mąką, dodać do masy.

  3. Blachę keksową posmarować delikatnie masłem, posypać bułką tartą. Masę wylać na blachę.

  4. Pieczemy 50 minut, 180-200 stopni.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń