Do góry

Przekąski Przepis na:

keks miesno-warzywny

keks miesno-warzywny

Autor: atus2

Przepisów i artykułów: 10 Ocena: 79

Dodano: 08.09.2011

Odsłon: 6595

pyszne do kanapek i nie tylko

Składniki

3-4 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. mieso jajka namoczona bułkie posiekana cebulkie i czosne wrzucamy do naczynia papryke kroimy na drobno i dokładamy do miesa , pieczarki podsmazamy ,pietruszkie siekamy i wrzucamy do reszty składników dodajemy do mieska na koniec przyprawy do smaku i bułkie tarta

  2. wyrabiamy jak na kotlety ja dodaje zawsze kostke rosołową. wyrobioną mase przekładamy do keksówki przykrywamy folia aluminiowa i pieczemy godzine z tym ze 15 min przed koncem zdejmujemy folie zeby nam sie ładnie zrómieniło ja zawsze zostawiam w piekarniku az wystygnie piczemy w temperaturze 180 stopni

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Sylii87 14 grudnia 2011 bardzo dobre :) zajadaliśmy się z chłopakiem 3 dni :D

5 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

POMPOLINA 08 września 2011 WYGLADA SMAKOWICIE I ZAWSZE TO JAKAŚ ODSKOCZNIA OD SKLEPOWYCH WĘDLIN:) NAPEWNO ZROBIĘ:)

5 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń