Do góry

Przekąski Przepis na:

Kiełbasa na wypasie

Kiełbasa na wypasie

Autor:

Przepisów i artykułów: 280 Ocena: 3887

Dodano:

Odsłon: 1247

Nasza polska kuchnia słynie z kiełbasy, chyba w każdym domu jest ona często podawana. U mnie również się pojawia, ale jak zawsze musiałam ją trochę zmodyfikować. Wystarczył ser i przyprawy, aby zyskała nowy charakter i ciekawy wygląd.

Składniki

  • Kiełbasa dobrej jakości (ilość sztuk zależy od nas)
  • Ser żółty 1 gruby plaster na 1 szt. kiełbasy
  • Przyprawa do grilla
3-4 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Kiełbaski naciąć, nafaszerować serem i obficie posypać przyprawą do grilla.

    Tak przygotowane kiełbaski ułożyć na ruszcie od piekarnika i piec w temp. 180 stopni przez ok. 15 min.


    Smacznego :)


Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (5)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Nevermore 03 marca 2018 Czuć wiosnę w tym przepisie i już nie mogę doczekać się sezonu grillowego na działce, bo wtedy to smakuje najlepiej :) Odpowiedzi: 2 ▼

4 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń