Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty sposób na pyszną potrawkę. Danie podaję z ryżem lub jako samodzielne danie z kromką chleba.
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1047
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 94
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1047
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 94
Składniki
Kiełbasę pokrój w plasterki. Cebule pokrój w piórka. Zeszklij na tłuszczu.
Pieczarki pokrój w cienkie plasterki.
Ogórki pokrój w plasterki.
Pieczarki dołóż do cebuli. Poduś do czasu aż pieczarki zostaną pozbawione nadmiaru wody. Na drugiej patelni usmaż na rumiano kiełbasę. Morele i śliwki pokrój w cienkie paseczki. Do garnka włóż kiełbasę i warzywa. Dodaj bakalie. Dodaj koncentrat. Podlej wodą. Duś pod przykryciem przez kwadrans. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Podawaj na ciepło.