Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie szybkie i bardzo smaczne:)
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 15
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 531
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 722
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 30
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 15
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 531
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 722
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 30
Składniki
Cebulę pokrojoną w piórka ,paprykę w grubsze plasterki zeszklić na maśle. Dodać kiełbasę pokrojoną w talarki i smażyć 10min. Podlać wodą do przykrycia i gotować 15min. Dodać przyprawy,oraz odcedzony groszek. Mąkę roztrzepać w odrobinie zimnej wody i wlać do sosu. Śmietanę rozprowadzić ze sosem i dodać do kiełbasy. Doprawić ewentualnie jeszcze do smaku. Smacznego życzę!