Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Białe kiełbaski zapiekane z miodowym piwem, jajkiem, batatami i cebulą.
...ale pyszny.
Odsłon: 717
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 84
Polecam.
Odsłon: 628
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 366
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 164
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5138
...ale pyszny.
Odsłon: 717
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 84
Polecam.
Odsłon: 628
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 366
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 164
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5138
Składniki
Naczynie żaroodporne natłuszczamy. Kładziemy pokrojone bataty, pokrojoną cebulę i kiełbaski.
Mieszamy wszystkie składniki zalewy i wylewamy na kiełbaski.
Pieczemy w 200 stopniach pod przykryciem 30 minut (żeby bataty zmiękły), potem 15 minut bez przykrycia z termoobiegiem.
Kiedy kiełbaski będą przypieczone, wbijamy na nie jajka. Pieczemy jeszcze maksymalnie 10 minut.