Do góry

Śniadania Przepis na:

Kiełbaski śląskie podpiekane z cebulką.

Kiełbaski śląskie podpiekane z cebulką.

Autor:

Przepisów i artykułów: 1254 Ocena: 14760

Dodano:

Odsłon: 320

Sposób na szybkie śniadanie.

Składniki

1-2 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Kiełbaski nacinamy z obu stron, cebulę obraną kroimy w piórka, lekko solimy, pieprzymy i smażymy na gorącym tłuszczu. Kiełbaski obracamy podczas smażenia, cebulę również. Usmażone kiełbaski z cebulą możemy spożywać z chlebem razowym, musztardą lub ketchupem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

GREGORHSPEED 13 maja 2017 Właśnie teraz taka mnie się zamarzyła <3 Ślinotoku dostałem. Pycha <3 Ubóstwiam, szczególnie cebulkę <3

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń