Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kiełbaski w sosie chrzanowym"
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 24
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 84
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 176
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 202
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 24
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 84
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 176
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 202
Składniki
Naczynie żaroodporne polej olejem. Kiełbaski natnij kilka razy na skos. Ułóż w naczyniu.
Margarynę stop w rondelku. Wsyp mąkę, wymieszaj. Wlej mleko, wymieszaj, zagotuj. Dodaj chrzan, przypraw do smaku solą i pieprzem (sos powinien być bardzo gęsty). Polej kiełbaski, posyp serem. Wstaw do piekarnika rozgrzanego do temp. 180°C. Piecz 10-15 minut.Źródło: Chwila dla Ciebie