Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kieszonki z pieczarkami"
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 16
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 73
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 158
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 187
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 16
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 73
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 158
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 187
Składniki
Ziemniaki ugotuj, odcedź i zrób piure. Wymieszaj je z żółtkami i mąką. Cebulę posiekaj, pieczarki pokrój. Uduś razem na patelni. Dopraw grzyby solą i pieprzem, dodaj natkę.
Rozwałkuj ciasto ziemniaczane na kwadraty. Nałóż na nie grzybowy farsz. Brzegi kieszonek sklej białkiem, obtocz w tartej bułce. Smaż na maśle z obu stron.Źródło: Na żywo