Do góry

Desery Przepis na:

Kisiel żurawinowy z jabłkami

Kisiel żurawinowy z jabłkami

Autor:

Przepisów i artykułów: 2289 Ocena: 14312

Dodano:

Odsłon: 286

Deser cud dla podniebienia.
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Żurawinę rozgotować w ½ szklance wody. W pozostałej wodzie rozmieszać mąkę ziemniaczaną, dodać do żurawiny, doprawić cukrem i sokiem z cytryny do smaku i zagotować. Następnie dodać starte jabłka, dokładnie wymieszać i rozlać do ozdobnych pucharków. Odstawić w chłodne miejsce.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń