Do góry

Przekąski Przepis na:

Kiszone patisony

Kiszone patisony

Autor:

Przepisów i artykułów: 151 Ocena: 3780

Dodano:

Odsłon: 9508

pyszne patisony

Składniki

  • małe patisony
  • koper , chrzan , czosnek
  • liście czarnej porzeczki
  • sól , woda
1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Do słoika wkładamy koperek, 2 liście z czarnej porzeczki, czosnek, chrzan i umyte patisony (jak są większe to przekroić na kilka części). Wodę zagotować dać tyle soli aby była przesolona, gorącą wodą zalać patisony, zakręcić mocno słoiki i odstawić aż ukisną. polecam...

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń