Do góry

Przekąski Przepis na:

Kiszone pomidorki koktajlowe

Kiszone pomidorki koktajlowe

Autor:

Przepisów i artykułów: 471 Ocena: 9382

Dodano:

Odsłon: 245

Słodkawo kwaśna przekąska

Składniki

1-2 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Wszystko umieściłam w słoiku i zalałam solanką. Przycisnęłam je od góry małym słoiczkiem z wodą.
    Poczekałam pięć dni i już można wyjadać. Świetnie smakują same jak i do kanapek i sałatek.
    To czego się nie zje na bieżąco można zapasteryzować.

    Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (16)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Pieprzyczfantazja wczoraj, o 13:45 świetny pomysł! Przyznam się, że nie jadłam i nie robiłam takich. Jednak mam sporo na ogrodzie pomidorków koktajlowych to nie omieszkam wypróbować Twojego pomysłu :) Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

konhambos 15 sierpnia cudowne i mozna je tak wszechstronnie wykorzystac. Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Docherro 14 sierpnia Cudowne pomidorki ale bym się poczęstowała,ale w piątek sobie zrobię:) Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

kuchmariola63 14 sierpnia Ja kiszę małe, twarde pomidory lima. Są super na zupę :) Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

kucharka-amatorka 13 sierpnia Jeszcze czegoś takiego nie robiłam.Pomidorki koktajlowe mam swoje. Trzeba działać. Dzięki za przepis.

Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń