Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubione mięso mojego narzeczonego
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 87
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 171
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 440
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 265
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 87
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 171
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 440
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 265
Składniki
Steki umyć, osuszyć, obsypać solą i pieprzem. Na patelni rozgrzać tłuszcz i wrzucić steki. Smażyć z dwóch stron. Usmażone steki ściągnąć z patelni, ułożyć na talerzu, przykryć folią aluminiową i odczekać 5 min.