Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
doskonały jako danie główne lub do kanapek
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2300
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 65
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 110
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 66
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2300
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 65
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 110
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 66
Składniki
dwa jajka gotujemy na twardo
mięso mielone mieszamy z jednym surowym jajkiem, posiekaną w grubą kostkę cebulą i przyprawami
do takiej masy dodajemy powoli bułkę tartą żeby zagęścić
mięso dzielimy na dwie równe części
ugotowane jajka otaczamy mięsem mielonym
gotowe kule układamy na folii aluminiowej którą zawijamy luźno wokoło klopsa
klopsy wkładamy na 30 minut do piekarnika ustawionego na 200 ''''C
na ostatnie 5 minut pieczenia rozrywamy folię żeby klops się przypiekł z góry
smacznego