Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Klops z mielonej karkówki"
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 106
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 571
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 106
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 571
Składniki
Mięso wymieszaj z jajkami, śmietaną, solą i pieprzem. Boczek i szynkę pokrój w kostkę. Cebulę posiekaj, a pieczarki pokrój w plasterki. Na patelni rozgrzej masło. Podsmaż cebulę, boczek i szynkę.
Dodaj warzywa i pieczarki. Dopraw i podsmaż. Masę mięsną rozsmaruj na kawałku pergaminu. Wyłóż przygotowane nadzienie i zwiń. Piecz 50 minut w temp. 180 °C.Źródło: Na żywo