Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Klopsiki koreczki"
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 66
Smak wiosny!
Odsłon: 694
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 53
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 688
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 66
Smak wiosny!
Odsłon: 694
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 53
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 688
Składniki
Bułkę namocz w wodzie. Cebulę, czosnek posiekaj i dodaj do miski z mięsem mielonym. Dodaj bułkę, jajko, 2 łyżki ketchupu i dopraw solą i pieprzem. Wyrób masę.
Z mięsa zrób 30 małych kulek, smaż 12 min w rondlu z olejem. Z papryczki chili usuń nasiona, pokrój na kawałki, pomidorki na cztery plastry, korniszony w mniejsze kawałki.
Oderwij umyte liście pietruszki i bazylii od łodygi.
Na klopsiki poukładaj w różnych kombinacjach i przekłuj wykałaczką.
Czas przygotowania: 40 min 180 kcal/1 porcjaŹródło: Tele Tydzień