Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Klopsiki z cukinią i groszkiem"
Po prostu ciepła kanapka. Robi się błyskawicznie i dobrze smakuje. Polecam.
Odsłon: 5157
Smaki dzieciństwa, często były na obiad. Są smaczne, uwielbiane przez dzieci...
Odsłon: 361
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 79
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Urozmaici kola...
Odsłon: 85
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 526
Po prostu ciepła kanapka. Robi się błyskawicznie i dobrze smakuje. Polecam.
Odsłon: 5157
Smaki dzieciństwa, często były na obiad. Są smaczne, uwielbiane przez dzieci...
Odsłon: 361
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 79
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Urozmaici kola...
Odsłon: 85
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 526
Składniki
Cukinię umyj, obierz i pokrój w drobną kostkę. Groszek odsącz z zalewy.
Mięso mielone włóż do miski, wbij jajko i dopraw Vegetą. Dodaj bułkę tartą oraz połowę groszku i cukinii.
Wyrób masę, uformuj klopsiki i obtocz je w mące.
Do garnka nalej pół litra wody, wrzuć kostkę rosołową i zagotuj.
Włóż klopsiki wraz z pozostałymi warzywami i gotuj 20 minut.
Zagęść potrawę śmietaną wymieszaną z mlekiem i mąką. Dosyp posiekany koperek.
<strong>Przepis nadesłała: Iwona Zalepińska</strong>Źródło: Kurier TV