Do góry

Przekąski Przepis na:

Klopsy w zalewie octowej do wódeczki

Klopsy w zalewie octowej do wódeczki

Autor: bartekserwus

Przepisów i artykułów: 9 Ocena: 61

Dodano: 21.02.2013

Odsłon: 8842

Smaczne, do wódki, tanie, dla dużej ilości osób, na imprezę

Składniki

5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. W osobnym naczyniu na spód dajemy trochę zalewy z cebulą i wykładamy część pulpetów, potem znowu cebula z zalewą i pulpety, aż wykorzystamy całość. Czekamy aż ostygnie i zostawiamy na minimum 24 godziny, a najlepiej 48h. Do wódeczki i piwka, na zagrychę jak znalazł :)

  2. SMACZNEGO!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Martata 23 listopada 2013 Bardzo słaby opis, nic nie wiadomo ile należy dać maggi i vegety. Już nie mówiąc o tym, że nie napisałeś jak robisz całość czyli jak przyprawiasz pulpety i co wchodzi w skład zalewy. Pisząc, że ma ostygnąć nie wiadomo do końca co czy zalewa z cebulą czy całość dania. Nie wiadomo ile gotować...bardzo słaby opis, a szkoda bo może być to smaczne.

4 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń