Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejne danie na szybko. Tym razem klopsy mięsne z pyszną kaszą bulgur i dynią.
...ale pyszny.
Odsłon: 680
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 57
Polecam.
Odsłon: 610
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 334
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 133
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5110
...ale pyszny.
Odsłon: 680
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 57
Polecam.
Odsłon: 610
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 334
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 133
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5110
Składniki
Kaszę gotujemy na sypko. Odcedzamy, studzimy, przekładamy do miski. Posiekaną cebulę smażymy z pokrojonym w kostkę miąższem z dyni. Studzimy, dodajemy do kaszy. Posiekaną natkę dodajemy razem z mięsem do kaszy, wbijamy jajko. Wszystkie składniki mieszamy, do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Z masy formujemy duże klopsy, przekładamy do naczynia żaroodpornego. Zapiekamy pod przykryciem 90 min w temperaturze 190°C. Podajemy z ulubionym sosem.