Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażone kluski z dziurką ze skwarkami i cebulą, podane z sałatką z kapusty, marchewki i papryki.
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 33
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 5
Polecam.
Odsłon: 140
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 90
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 33
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 5
Polecam.
Odsłon: 140
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 90
Składniki
Pokrojony wędzony boczek smażymy na rozgrzanej bez tłuszczu patelni, tłuszcz wytopi się z boczku. Gdy skwarki zarumienią się dodajemy pokrojoną w ćwiartki cebulę i smażymy do ładnego jej zeszklenia. Gdy cebula ładnie będzie zeszklona układamy na patelni wcześniej ugotowane, ostudzone kluski. Kluski smażymy razem ze skwarkami z cebulą.
Usmażone kluski podajemy posypane skwarkami z cebulą oraz z sałatką z kapusty,marchewki i papryki. Smacznego!!!