Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 47
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 140
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 76
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 144
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 47
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 140
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 76
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 144
Składniki
Pokrojony w kostkę boczek podsmaż z cebulą i wyciśniętym czosnkiem. Przełóż do miski i dodaj pokrojoną w kosteczkę bułkę, jajka i mąkę.
Wlej mleko i rosół, wrzuć posiekaną natkę i wyrób jednolitą masę. Dopraw pieprzem, solą i majerankiem.
Z ciasta uformuj małe kulki. Gotuj je w osolonej, gotującej się wodzie przez 15 minut.Źródło: Na żywo