Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Knedle z gęsiną"
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 129
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 313
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 353
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13149
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 86
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 129
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 313
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 353
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13149
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 86
Składniki
Ugotowane ziemniaki przepuść przez praskę. Dodaj mąkę krupczatkę, jajka, kaszę mannę, mleko, szczyptę soli i zagnieć ciasto.
Pieczoną gęsinę pokrój. Dopraw solą i pieprzem. Na posypanej mąką stolnicy uformuj z ciasta wałek i pokrój w plasterki. Rozciągnij ciasto i napełnij mięsem.
Uformuj knedle. Wrzuć do wrzącej wody i gotuj 12-15 minut. Pokrój cebulę, podsmaż i dodaj odsączoną kapustę oraz kminek. Duś 10 minut. Pokrojony bekon podsmaż i posyp nim knedle.
Czas przygotowania: 30 min 430 kcal/1 porcjaŹródło: Tele Tydzień