Do góry

Desery Przepis na:

Kokosowe z piegami

Kokosowe z piegami

Autor:

Przepisów i artykułów: 111 Ocena: 824

Dodano:

Odsłon: 6648

Łatwe Tanie Szybkie Smaczne

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Jajka ucieramy z cukrem na puch. Dodajemy roztopione i przestudzone masło. Mieszamy.

  2. Wsypujemy wiórki kokosowe, mak, mąkę i sodę. Dokładnie mieszamy. Formujemy z ciasta kuleczki ściskając masę w dłoni. Pieczemy na blaszce wyłożonej pergaminem w temperaturze 180C przez 10 minut.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Prrromyczek24 16 grudnia 2012 Robiłam juz kilka razy ,bardzo smaczne, szybko sie.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Annuar 23 sierpnia 2012 Lubię takie połączenie :) Zastanawiam się, czy mogłabym jeszcze bardziej ułatwić sobie robienie tych ciasteczek i zamiast formować kulki wyłożyć masę równomiernie na blachę i pokroić po upieczeniu (?)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń