Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Koktajl jogurtowo-jagodowy"
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 713
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36203
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 381
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 713
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36203
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 381
Składniki
Jagody umyj i przebierz (jeśli są mrożone, lekko rozmroź). Następnie odłóż dwie łyżki owoców do posypania napoju.
Resztę jagód zmiksuj, dodając część (około 1/3) jogurtu naturalnego i trochę cukru. Wlej do wysokich szklanek.
Wlej po łyżce syropu malinowego i zamieszaj. Resztę jogurtu posłodź miodem, wymieszaj, wlej do szklanek.
Koktajlu już nie mieszaj (aby miał „warstwy”). Posyp odłożonymi jagodami, orzechami, udekoruj miętą lub melisą.Źródło: Świat kobiety