Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 53
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 95
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 123
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 53
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 95
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 123
Składniki
Wiśnie umyć i wydrylować, ogórka obrać ze skóry ( ja nie obierałam mam go z własnego ogródka) i pokroić na mniejsze kawałki. Dodać kilka liści mięty. Całość zmiksować blenderem. Dodać miód, wymieszać i nalać do szklanek. Wstawić do lodówki.
Można dodać trochę wody mineralnej gdyż jest to dość gęste. Ja użyłam 2 kostki lodu na szklankę i też było super.