Do góry

Przekąski Przepis na:

Kolacja z patisonem w rozmarynie

Kolacja z patisonem w rozmarynie

Autor: Tradycyjna_Kuchnia

Przepisów i artykułów: 1834 Ocena: 8321

Dodano: 07.10.2016

Odsłon: 404

Lekkie i smaczne danie dla wegetarian.

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Patisony umyć, obrać i pokroić w grube plastry i usmażyć na oleju do miękkości. Pod koniec smażenia przyprawić do smaku, dodać połówki pomidorków i rozmaryn. Po chwili zdjąć z ognia, dodać oliwki, wymieszać i podawać z pieczywem na kolację.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń