Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka prosta w wykonaniu, bardzo pożywna, apetycznie wygląda a jeszcze lepiej smakuje.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 189
Polecam.
Odsłon: 893
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 196
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9304
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 189
Polecam.
Odsłon: 893
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 196
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9304
Składniki
Pierś umyć, osuszyć, pokroić wzdłuż w paski, a następnie na małe kawałki (ok. 2 cm), obsmażyć na rozgrzanym oleju z dodatkiem kostki rosołowej.
Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie z odrobiną oleju na wpół twardo (zahartować zimną wodą), odcedzić i jeszcze raz przelać zimna wodą.
Brokuł obgotować w lekko osolonej wodzie przez ok. 2 min. (wrzucać na wrzątek), ostudzić i pokroić na mniejsze kawałki.
Paprykę i rzodkiewkę umyć, pokroić w drobną kostkę.
Wszystkie składniki wymieszać z majonezem, doprawić pieprzem i ewentualnie solą. Majonez można wymieszać z łyżką naturalnego jogurtu. SMACZNEGO!!!