Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka i łatwa do przygotowania:)
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 150
Polecam.
Odsłon: 809
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 43
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9186
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 150
Polecam.
Odsłon: 809
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 43
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9186
Składniki
Białą kapustę drobno poszatkować,posypać solą.Odstawić na 15-30 minut aż kapusta trochę zmięknie.Cebule czerwoną pokroić w cieniutkie piórka,cebulę białą pokroić w drobną kostkę.Z ogórka zielonego i pomidorów usunąć nasiona i pokroić w kostkę.Marchewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach.Resztę składników pokroić według uznania.
Wszystko razem wymieszać.Doprawić ,dosypać gotowy sos(nie mieszając z olejem).Dolać trochę oleju.Znowu wymieszać.Jogurtu dodajemy tyle aby tylko lekko pokrył warzywa,dodajemy go dopiero przed podaniem.Smacznego:)